+45 61 67 14 59 tim_majker@hotmail.com

SYDSJÆLLANDS
REPTILMESSE

OM OS …

Baggrunden for Sydsjællands Reptilmesse – En lille historie …

Sydsjællands Reptilmesse har til formål at samle interesserede indenfor reptiler og andre krybdyr. Derfor inviteres der til messe 4 gang om året. 1 vintermesse (janaur/februar) samt en sommermesse (juli/august) i Næstved, en forårsmesse i Vejle Februar/Marts) samt i Vejle i Oktober.

Messen blev til over en chat hvor vi var nogle der syntes vi ikke fik opfyldt vores behov i vinterhalvåret. Den ene ting tog den anden og kort tid efter var messen realitet.

Vi fik rigtig god opbakning fra mange i branchen og 9 måneder før tid var alle borde reserveret og solgt.

Messen 2016 var den første og blev besøgt af ca 2.000 mennesker. Langt over det forventede besøgstal som var på 250-300.
I starten af juli måned 2016, blev en anden dansk messe aflyst. Vi trådte til og fik stablet en messe på benen på under 3 uger. Messen blev afviklet i nye og større lokaler. På trods af den korte forberedningstid fik vi solgt ca 160 meter bord og messen blev besøgt af lige under 900 personer.
Ved messen d. 26 Oktober 2021, blev der sat besøgs rekord. 3.800 gæster lagde vejen forbi.
I 2017 blev det besluttet at udvide Sydsjællands Retilmesse med 2 yderligere messer. Det blev besluttet at lave 2 i Århus også. Det er de samme folk bag Sydsjællands Reptilmesse, som også laver Århus Reptilmesse. Samme koncepter og principper. De nye Århus messer afvikles første gang d. 3 marts og 1 september 2018.

I 2019 var det tydeligt at Århus ikke længere var stor nok til at huse den udvikling messen var kommet i og derfor bliver den sidste messe i Århus afviklet 29 februar 2020. Derefter kommer messerne til at ligge i Vejle..

Messen er ikke profitgivende. Med dette menes der at de penge der tilgår messen ved salg af stande, billetindtægter samt salg af reklame, udelukkende bliver i messens interesse. På den måde håber vi på at kunne udvide messen med tiden.

Messen drives til daglig af Tim Majker